GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kék fénynek nevezzük azokat a káros sugarakat, amelyeket a modern elektronikai eszközök is (tv, laptop, okostelefon) kibocsájtanak. Ezen fények károsok a szemre, fáradtságot, homályos látást és kiszáradt szem érzését okozzák.

Természetesen igen., nem is akárhogyan. Minden szemüveg rendelés mellé INGYEN adunk egy tokot, valamint egy törlőkendőt is. Neked csak annyi a dolgot, hogy kiválaszd a neked tetsző változatot és beletedd a kosárba!

Az általunk forgalmazott szemüvegek 0 dioptriásak.

Az előírt 14 munkanap helyett, mi 30 napon belül bármilyen probléma esetén szívesen cseréljük vagy visszavásároljuk a termékedet!

Nem tudunk felelősséget vállalni a visszaszállítás során felmerülő költségekért!

Számos választási lehetőség közül választhatsz, hiszen szemüveg kereteink készülhetnek műanyagból, fémből, karbonból és akár fából is. Részletesebb információért nézd meg a kiválasztott szemüveg termékoldalát.

Minden lencsénk többrétegű polikarbonát rétegből épül fel. Minden egyes rétegnek feladata van, UV szűrés, kék fény szűrés, védelem a karcok ellen.

Minden kék fény szűrő szemüveg pontos méreteit a termékoldalakon feltüntettük.

A szemüveg választó segéd oldalunkon részletesen foglalkozunk azzal, hogy a különböző arcvonásokhoz milyen stílusú szemüvegek állnak jól.

Fogj össze rokonaiddal, barátaiddal vagy kollégáiddal és rendeljetek közösen! Így 10 db szemüveg vásárlása felett Nektek is jár a 10 % kedvezmény a vételárból.
Ezen felül időnként a feliratkozóknak kuponokkkal kedveskedünk, amik további kedvezményekre jogosíthatnak.
Minden rendelés 2 munkanapon belül kiszállításra kerül.
Close Menu
Kosár
×
×

Cart

Csatlakozz az ELEANOR Klubhoz!

10% KEDVEZMÉNY AZ ELSŐ RENDELÉSEDBŐL

Első rendelésed alkalmával a káros kék fény sugárzás 10%-át mi szűrjük meg Neked!

let's save the world together